je-opvliegers-de-baasFIT door de OVERGANG.  Het kan!

Bijna alle vrouwen zien ertegen op: DE OVERGANG. Zat je net lekker in je vel en blaakte je van zelfvertrouwen: sturen de hormonen alles weer in de war.  Ben jij bang voor opvliegers of nachtelijk zweten! Maak je je zorgen over je gewicht of over gebrek aan zelfvertrouwen?

Je bent niet de enige! Uit onderzoek blijkt dat bijna 86% van alle vrouwen last krijgt van overgangsverschijnselen.

Toch hoeft het niet zo lastig te zijn. Ook jij kunt leren hoe je met kleine aanpassingen in je leefstijl de overgang de baas wordt. Zodat ook jij straks niet meer warm of koud wordt van opvliegers of nachtelijk zweten.

Het probleem bij de overgang is dat we nog zo vaak denken ‘dat het er nou eenmaal bij hoort’. En ja: het is een hele natuurlijke fase in je leven waar iedere vrouw mee te maken krijgt.

Maar jij bent niet iedere vrouw!.

Daarom help ik je graag om je draai in je nieuwe leefstijl te vinden. Met simpele, doelgerichte coaching, tips en adviezen. Misschien heb je baat bij andere voeding of beweging. Of wil je leren hoe je beter kunt ontspannen. Ik heb al vele vrouwen geholpen om fit de overgang door te komen. En die zijn allemaal net zo uniek als jij!

Neem vrijblijvend contact met me op en ontdek hoe ook jij je opvliegers de baas wordt.